Klantenservice

Wij zijn tevreden als jij dat ook bent! 

Stockings To Go Beenmode: De mooiste kousen voor iedereen, om te gaan zoals jij dat wilt.

Annet van den Nouweland
Mijn naam is Annet van den Nouweland, woonachtig in Noord Brabant en de oprichtster van 'Stockings To Go'. Vanuit mijn eigen persoonlijkheid ben ik altijd gefascineerd geweest voor mode en in het bijzonder de beenmode met nylonkousen.

Mede door de enthousiaste reacties in mijn omgeving ben ik op het idee gekomen 'Stockings To Go' te starten en het op deze manier met jullie te delen.
Hierbij wil ik vooral het bijzondere karakter van beenmode in de vorm van Hold Ups, Fully Fashion’s en RHT’s naar voren laten komen. De laatste twee in combinatie met een mooie jarretelgordel en bijpassende lingerie.

Stockings To Go is nu een feit en ik hoop dat jullie hier kunnen vinden wat je zoekt. Met de beenmode en lingerie collectie die continu in beweging is zal het dragen van kousen je nooit vervelen en altijd een aangename aanvulling blijven.

Bij de samenstelling van de lingerie en beenmode collectie maak ik gebruik van vertrouwde merken die kwaliteit garanderen. Voor alle producten zul je dit samen met de overige gegevens terugvinden in de gehele collectie. Openheid en vertrouwen is de basis van mijn klantrelatie.

Mocht je iets missen in onze shop, meer informatie willen hebben of op zoek zijn naar iets specifieks, stuur dan gerust een mailtje via het contact formulier.
Graag zal ik je vraag beantwoorden en gaan kijken of ik het je alsnog kan leveren.

Veel kijk en shop plezier en graag tot ziens bij Stockings To Go Beenmode,

Annet van den Nouweland.


Met dank aan Nick, mede dankzij hem heb ik de webshop kunnen realiseren.