Welke kleur panty of kousen?

De kleur keuze van je panty's of nylonkousen in combinatie met rok of jurk is bijzonder belangrijk maar niet altijd even eenvoudig.

Een verkeerde kleur maakt een opvallende verschijning van je maar waarschijnlijk niet met het juiste effect. Toch is het kiezen van de juiste kleur voor je beenmode niet altijd moeilijk en hebben we een aantal tips op een rijtje gezet.

1. De match met je rok of jurk

Kies de kleur van je kousen die past bij de rok of jurk. In het geval je een donkere kleur draagt kies je ook voor een donkere panty, dit geeft het beste resultaat. Durf gerust eens een andere tint te proberen. Er is keuze volop en als je begint met het goedkopere segment kun je later kiezen voor duurdere en duurzamere kousen.

2. Passende match met je schoenen

Je kunt er ook voor kiezen om uit te gaan van de kleur van je schoenen. Zijn de schoenen donker, ga dan ook voor donkere kousen. In het geval dat je schoen donkerder zijn dan de rok of jurk dan kun je beter uitgaan van kousen in een huidskleur. Dit geldt ook voor het geval dat je schoenen feller van kleur zijn: een huidskleur is dan altijd goed. In het algemeen geldt de vuistregel dat de kleur van uw schoenen nooit lichter mag zijn dan de kleur van uw kousen.

Kleurtinten in onze webshop: wit en ivoor - huid- en bruin - blauw - rood - grijs en zwart

3. Passend bij je huidskleur.

Als je er nog steeds niet uit bent welke kleur je moet kiezen dan is het altijd de beste optie om huidskleurige panty te dragen. Je kunt beter een onopvallende panty dragen die je werkt als foundation dan de verkeerde kleur. In het geval dat je bruinere kousen wilt dragen zorg dan ook je benen zelf al enigzins gebruind zijn ander krijg je een ordinair effect.


4. De match de stijl van je schoenen

De stijl van je schoenen kan ook zijn effect hebben op de kousen die je draagt. Indien de schoenen open zijn (aan de bovenzijde) kies dan voor een kous die transparant is.

Kleurtinten in onze webshop: wit en ivoor - huid- en bruin - blauw - rood - grijs en zwart


5. Een uitdagende outfit

Als je in chique wilt gaan kies dan voor echte fully fashioned nylonkousen in zwart of beige. Die zullen uw benen bedekken en ze op een flatterende manier tonen.

6. Kies je eigen stijl en match

De regeltjes zijn leuk maar soms ook weer om er juist van af te wijken. Ben je in de stemming om te experimenteren doe dat dan. Beenmode moet vooral ook iets van jezelf uitstralen en durf hierbij ook te kiezen voor kousen met een patroon of duidelijke kleur. Vergeet niet te kijken of dit bij jezelf past of niet, je wilt natuurlijk niet de verkeerde indruk achterlaten. Kies de juiste stijl beenmode voor iedere gelegenheid. Zo zul je waarschijnlijk niet iedere dag fully fashioned kousen dragen en ze afwisselen met andere beenmode zoald Hold Ups en panty's.


Tot slot: geniet van het uitkiezen van je beenmode en het dragen ervan. Ga in de stijl zoals jij dat wilt!


Via de volgende links vind je snel je verschillende kleurtinten in onze webshop:

wit en ivoor
huid- en bruin
blauw
rood
grijs en zwart