Ook jij bent een Femme Fatale!

Ook jij bent een Femme Fatale!

Genieten van het leven, aandacht voor jezelf en durven zijn wie je echt bent in alle vrijheid.
Dit is waar het om draait bij mijn passie voor de stijl van klassieke lingerie en nylonkousen.
Het verlangen naar de stijl van weleer is geweldig en gelukkig ben ik hierin niet alleen, kijk maar eens naar de huidige trend van vintage kleding welke zijn weerga niet kent.
Toch is het altijd weer bijzonder dat wanneer je hierbij de dimensie van jarretels betrekt er snel een giechel sfeer van ‘Oh, la la!’ ontstaat.
Ook jij bent een Femme Fatale!

Wat is het toch mooi om de tijd te nemen voor jezelf. Het uitzoeken van een jarretelgordel die past bij jouw gevoel, soms wat wild, andere keren zacht of suikerzoet. En ja dames, als je net als ik iets voller bent of na je zwangerschap niet helemaal je oude figuur teruggekregen hebt dan is de corrigerende werking ook mooi meegenomen.

Natuurlijk hebben de jarretels ook nog een functie: het ophouden van nylonkousen. Sommige zeggen in eerste instantie ‘Nee’, maar ik weet zeker dat als je ze een eerlijke kans geeft je ze ook kunt gaan waarderen en misschien zelfs niet anders meer wilt. Een bevrijd gevoel met veel zelfvertrouwen. Daar waar jij zelf weet dat je een jarretelgordel draagt merken anderen dit niet eens op.


Lingerie mag gezien worden, ieder van ons als vrouw mag gezien worden!
De lingerie en jarretelgordels van Kiss Me Deadly onderschrijven dit en zijn daarom een vast onderdeel van de collectie. Voor mij leek het extra bijzonder om dit te combineren met de trend van Boudoir fotografie bij Boudoir Fotograaf waarbij met respect voor de vrouw je kunt schitteren als echte Femme Fatale.