Een jarretelgordel, hoe kies ik die?

Een jarretelgordel, hoe kies ik die?

Een goede jarretelgordel met minstens 6 jarretels is essentieel voor het dragen van nylonkousen, minder is niet aan te raden. Daarnaast is een degelijke materiaal keuze net zo belangrijk voor een goed draagcomfort. Voor het dragen van jarretelkousen kun je de keuze maken voor een jarretelgordel maar ook een Open Bottom Girdle (OBG) of Body Briefer zijn te overwegen. De echte nylonkousen draag je het best zo hoog mogelijk met niet te lange jarretels. Verder heeft een goede jarretelgordel metalen clips waardoor je niet bang hoeft te zijn dat ze los schieten.


Jarretelgordel met 6 jarretels.Kortom, koop geen goedkope setjes zoals je die vindt bij een erotiekshop maar geef het dragen van echte kousen een eerlijke kans met de juiste jarretelgordel.

Tot slot: veel vrouwen vragen zich in het begin af hoe het nu zit met het dragen van de slip. Om praktische redenen draag je die het makkelijkst over de gordel en zo hoef je de nylonkousen maar eenmaal aan te trekken op een dag. Veel reclame foto’s willen je echter de jarretelgordel tonen (zo ook die in dit artikel) en geven je het "verkeerde" voorbeeld.

In onze webshop vind je een selectie van geschikte modieuse jarretelgordels.