Hold Ups, de kousen voor mij?

Hold Ups kousen zijn zeer populair tegenwoordig en combineren praktisch gemak met een modieuze uitstraling. Door de speciale siliconen band blijven ze van zichzelf zitten en kun je jezelf toch vrij bewegen. Mocht je echt twijfelen dan kun je er voor kiezen om eens een tijdje Hold Ups te dragen in combinatie met een jarretelgordel. Andere bekende benamingen voor deze kousen zijn Stay Ups en plakkousen.

Het dragen van Hold Ups geeft een extradimensie aan je outfit en er zijn verschillende types om uit te kiezen. In lijn met de algemene klassieke mode zijn er de transparante Hold Ups van 15 denier in diverse hedendaagse tinten met een prachtige glans.
Daarnaast is de opaque beenmode niet meer weg te denken en zijn er ook diverse Hold Ups beschikbaar van semi transparant tot compleet dekkend.
Tot slot zijn varianten met een patroon waarvan de Fishnet’s het bekendst zijn welke je benen een extra persoonlijke uitstraling en karakter geven.

Ondanks dat er veel Hold Ups zijn met Lycra is toch ook hier de maatkeuze van belang. Er is geen one-size-fits-all en de betere merken hebben minstens 4 maten beschikbaar.

Welke vorm je ook kiest: Hold Ups zijn een belangrijk en onmisbaar onderdeel van je outfit en garderobe.
Natuurlijk vind je onze webshop een selectie van geschikte modieuse Hold Ups en zelfophoudende nylonkousen.